Aktivitete

Aktivitetet Censi i Popullsisë dhe Banesave

25 Kor 2023
Tiranë
Në kuadër të Censit të Popullsisë dhe Banesave 2023, në datë 24.07.2023, u zhvillua në Tiranë takimi me përfaqësues të nivelit drejtues të bashkive për qarqet T…
17 Kor 2023
Korçë
Në kuadër të përgatitjeve dhe informimit për Censin të Popullsisë dhe Banesave, në datë 14.07.2023 u zhvillua në Korçë takimi me përfaqësues të nivelit drejtues…
14 Kor 2023
Shkodër
Në kuadër të Censit të Popullsisë dhe Banesave 2023, në datë 13.07.2023, u zhvillua në Shkodër takimi me përfaqësues të nivelit drejtues të bashkive për qarqet …
15 Kor 2023
Shqipëri
Në përpjekje për të siguruar kryerjen me sukses të Censit të ardhshëm të Popullsisë dhe Banesave 2023, stafi i INSTAT në të gjithë Shqipërinë po angazhohet  në …
30 Qer 2023
Instituti i Statistikave
INSTAT zhvilloi ditën e sotme një takim me përfaqësues të ANAD- Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë për mundësinë e bashkëpunimit dhe mbështe…
01 Qer 2022
Gjatë muajit Qershor 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi disa takime me nxënës dhe mësues në kuadër të fushatës informuese “Cens në shkolla”. INSTAT-i  pat…
12 Maj 2022
Gjirokastër
Më datën 12 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Koto Hoxhi” në Gjirokastër. Në këtë takim stafi i …
09 Maj 2022
Durrës
Më datën 9 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi dy takime me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare “Qemal Mici” dhe “Njazi Mastori” në Durrës. Në kët…
05 Maj 2022
Shkolla 9-vjeçare "Andon Xoxa"
Më datën 5 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Andon Xoxa” në Fier. Në këtë takim stafi i INSTAT-i…
29 Pri 2022
Korçë
Më datën 29 Prill 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi dy takime me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare “Sevasti Qirjazi” dhe “Bulgarec” në Korçë. Në kë…
Krye