Aktivitete

Aktivitetet Censi i Popullsisë dhe Banesave

28 qer 2024
Teatri i Operas dhe Baletit
Më datë 28 Qershor 2024, Instituti i Statistikave (INSTAT) zhvilloi Konferencën Finale të Censit të Popullsisë dhe Banesave 2023 ku u prezantuan rezultatet krye…
07 nën 2023
Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 7 Nëntor, Znj. Elsa Dhuli, Drejtor i Përgjithshëm i INSTAT sëbashku me stafin drejtues priti në INSTAT në një takim bilateral,  Z. Oleg Cara Drejtor i P…
25 tet 2023
Tiranë
Instituti i Statistikave, njofton opinionin publik dhe median se aktiviteti i Censit të Popullsisë dhe Banesave i shtrirë në të gjithë territorin e Republikës s…
13 tet 2023
Tiranë
Ditën e premte, 13 Tetor 2023, u organizua në Universitetin Europian të Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe Arkitekturës, forumi me temë “Censi …
20 sht 2023
Më shumë se 5 mijë anketues kanë dalë në terren për të trokitur në dyert e qytetarëve për të grumbulluar informacionin e nevojshëm mbi Popullsinë dhe Banesat në…
14 sht 2023
Instituti i Statistikave
Në kuadër të përgatitjeve dhe informimit për Censin të Popullsisë dhe Banesave 2023, INSTAT organizoi në datën 14 Shtator 2023 takimin me Grupin Akademik për St…
13 sht 2023
Tiranë
Ditën e sotme, Instituti i Statistikave (INSTAT) me praninë e Shkëlqesisë së Tij, Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë, Shkëlqesinë e Tij, Ambasador Luigi Sor…
04 sht 2023
Shqipëri
Më 4 Shtator 2023 ka nisur trajnimi i punonjësve të terrenit (anketuesve) i cili do të zgjasë deri më 8 Shtator 2023. Në Republikën e Shqipërisë po trajnohen 5…
29 gush 2023
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë
Drejtori i Përgjithshëm i INSTAT, znj. Elsa Dhuli dhe anëtarja e Njësisë së Koordinimit për Cens 2023, znj. Helda Mitre, kanë realizuar një takim me kryetarin e…
21 gush 2023
Shqiperi
Pas një periudhe intensive trajnimi 4-javor mbi Metodologjinë, Logjistikën, Komunikimin, Gjeoinformacionin (GIS) dhe Teknologjinë e Informacionit (TI) në kuadër…
Krye