Aktivitete

Aktivitetet Censi i Popullsisë dhe Banesave

27 tet 2021
Pustec
Instituti i Statistikave ka nisur më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsisë…
21 tet 2021
Dropull
Instituti i Statistikave ka nisur më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsisë…
18 tet 2021
Selenicë
Instituti i Statistikave ka nisur, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsis…
11 tet 2021
Korçë
Instituti i Statistikave ka nisur, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsis…
01 tet 2021
Kamëz
Instituti i Statistikave ka nisur, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsis…
01 tet 2021
Tiranë
Instituti i Statistikave ka nisur, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsis…
01 tet 2021
Dibër
Instituti i Statistikave ka nisur, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popullsis…
30 sht 2021
Fushë Arrëz
Instituti i Statistikave ka nisur sot, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popul…
30 sht 2021
Durrës
Instituti i Statistikave ka nisur sot, më 30 Shtator 2021, tryezat informuese me grupet e interest në Bashkitë që janë përzgjedhur për Pilotin e Censit të Popul…
29 sht 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave
Drejtori i Përgjithshëm i INSTAT, Znj. Elsa Dhuli njoftoi sot nepëpërmjet një konference për mediat fillimin e Pilotit të Popullsisë dhe Banesave.   Faza Pilot…
Krye