Aktivitete
28 qer 2024 Teatri i Operas dhe Baletit
Më datë 28 Qershor 2024, Instituti i Statistikave (INSTAT) zhvilloi Konferencën Finale të Censit të …
07 nën 2023 Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 7 Nëntor, Znj. Elsa Dhuli, Drejtor i Përgjithshëm i INSTAT sëbashku me stafin drejtues priti…
25 tet 2023 Tiranë
Instituti i Statistikave, njofton opinionin publik dhe median se aktiviteti i Censit të Popullsisë d…

___________________________________________________________________________________________________________________________________________