Aktivitete

Aktivitetet Censi i Popullsisë dhe Banesave

01 Qer 2022
Gjatë muajit Qershor 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi disa takime me nxënës dhe mësues në kuadër të fushatës informuese “Cens në shkolla”. INSTAT-i  pat…
12 Maj 2022
Gjirokastër
Më datën 12 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Koto Hoxhi” në Gjirokastër. Në këtë takim stafi i …
09 Maj 2022
Durrës
Më datën 9 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi dy takime me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare “Qemal Mici” dhe “Njazi Mastori” në Durrës. Në kët…
05 Maj 2022
Shkolla 9-vjeçare "Andon Xoxa"
Më datën 5 Maj 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Andon Xoxa” në Fier. Në këtë takim stafi i INSTAT-i…
29 Pri 2022
Korçë
Më datën 29 Prill 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi dy takime me nxënës dhe mësues të shkollave 9-vjeçare “Sevasti Qirjazi” dhe “Bulgarec” në Korçë. Në kë…
26 Pri 2022
Shkolla 9-vjeçare "Ismail Qemali"
Më datën 26 Prill 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Ismail Qemali” në Shkodër. Në këtë takim stafi i…
22 Pri 2022
Shkolla 9-vjeçare "Naim Frashëri"
Më datën 22 Prill 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Naim Frashëri” në Elbasan. Në këtë takim stafi i…
20 Pri 2022
Shkolla 9-vjeçare “Kongresi i Manastirit”
Më datën 20 Prill 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të shkollës 9-vjeçare “Kongresi i Manastirit” në Tiranë. Në këtë takim …
19 Pri 2022
INSTAT, në bashkëpunim me Institutin e Statistikave Suedeze, po organizon në datat 19 dhe 20 prill 2022, seminarin me temë “Censi i Popullsisë dhe Banesave, baz…
30 Mar 2022
Berat
Më datën 30 Mars 2022, Instituti i Statistikave zhvilloi një takim me nxënës dhe mësues të  shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” në Berat. Në këtë takim stafi i INSTA…
Krye