Aktivitete

Aktivitetet Censi i Popullsisë dhe Banesave

16 gush 2023
Fushë-Arrëz, Pukë, Kamëz
Në Bashkinë Fushë-Arrëz, Bashkinë Pukë dhe Bashkinë Kamëz u zhvilluan në datën 16 Gusht 2023 takimet e Komisioneve të Censit në Nivel Bashkie. Pjesëmarrës në t…
10 gush 2023
Maliq, Kuçovë
Në datën 10 Gusht 2023 u zhvillua takimi i KCBN-së për Bashkinë Maliq. Pjesëmarrës në takim ishin kryetari dhe anëtarët e këtij Komisioni si z. Gëzim Topçiu, K…
09 gush 2023
Shkodër, Rrogozhinë, Mirditë
Në datën 9 Gusht 2023 u organizua në Bashkinë Shkodër takimi i Komisionit të Censit në Nivel Bashkie (KCNB) në kuadër të Censit të Popullsisë dhe Banesave. Në …
09 gush 2023
Pogradec, Peqin
Komisioni i Cens për Bashkinë Pogradec zhvilloi takimin e saj në datën 9 Gusht 2023.   Pjesëmarrës në takim ishin përfaqësuesja e INSTAT, znj. Laureta Bektash…
07 gush 2023
Dropull, Sarandë, Finiq, Himarë
Drejtori i Përgjithshëm i INSTAT, znj. Elsa Dhuli ka zhvilluar disa takime në datat 7, 8 dhe 9 gusht 2023 në Bashkitë Dropull, Sarandë, Finiq dhe Himarë.   Pj…
07 gush 2023
Dimal, Selenicë
Në datat 7-8 Gusht 2023, u zhvilluan takime me Bashkinë Dimal, Zyrën Rajonale Statistikore Berat dhe Bashkinë Poliçan.   Pjesëmarrës në takimin ishin z.Shpëti…
07 gush 2023
Lushnje, Divjakë
Në Bashkinë Lushnje u zhvillua në datën 9 Gusht 2023  i KCNB-së për këtë bashki.   Pjesëmarrës në takim ishin Kryetarja e Bashkisë, znj. Eriselda Sefa, përfaq…
07 gush 2023
Vlorë
Në kuadër të Censit të Popullsisë dhe Banesave 2023, në Bashkinë Vlorë u mblodh KCNB-ja ku pjesëmarrës ishin kryetari i Bashkisë z. Ermal Dredha, prefekti i qar…
07 gush 2023
Tiranë
Gjatë javës 7 Gusht deri më 11 Gusht 2023, INSTAT po zhvillon trajnimin për grupin e dytë të Mbikqyrësve për qarqet Tiranë, Elbasan, Kukës dhe Durrës.   Pjesë…
04 gush 2023
Dibër
Ditën e premte, me 4 Gusht 2023 eshte zhvilluar takimi i KCNB-së në Bashkinë Dibër. Pjesëmarrës në këtë takim ishin Kryetari i Bashkisë Dibër, z. Rahim Spahiu,…
Krye