Aksidentet Rrugore, Shkurt 2019

Në muajin Shkurt 2019 numërohen 125 aksidente rrugore nga 113 aksidente të ndodhur në Shkurt 2018, duke u rritur me 10,6 % krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Në Shkurt 2019, numri i të aksidentuarve ( të vrarë dhe të plagosur) është 154 persona nga 148 që ishte një vit më parë, duke u rritur me 4,1 %. Numri i të aksidentuarve në dymujorin e parë të vitit 2019, është 307 duke u ulur 5,0 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të 2018.

Na kontaktoni
Rr. Vllazën Huta, Ndërtesa 35,
Hyrja 1, Tiranë, Kodi Postar 1017
Tel:
+355 4 2222 411
Fax:
+355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al