Promovimi i aktiviteteve statistikore

01 Pri 2022
Në datën 01 Prill 2022, Instituti i Statistikave në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë organizuan aktivitetin "Dita e INSTAT" në ambientet e k…
28 Shk 2022
Në datat 28 Shkurt - 04 Mars 2022, po zhvillohet online Sesioni i 53-të i Komisionit Statistikor të Kombeve të Bashkuara organizuar nga Divizioni Statistikor i …
21 Shk 2022
Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 21 Shkurt 2022, INSTAT priti në një  takim anëtarët e Këshillit për Zhvillim të Qëndrueshëm të Kuvendit të Kosovës dhe përfaqësues të Kombeve të Bashkua…
17 Shk 2022
Tiranë
Në datë 17/02/2022 përfaqësuesit e INSTAT, Znj. Elona Sevrani, Znj. Helda Mitre, Znj. Alma Kondi  dhe Z. Maldi Dema zhvilluan një Leksion të Hapur me temë “Stat…
02 Shk 2022
Tiranë
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Institutit të Statistikave dhe Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë (UMSH) Ditën e sotme, në ambientet e Univ…
11 Nën 2021
Tiranë
Drejtoresha e Institutit të Statistikave znj. Elsa Dhuli dhe Ministri i Drejtësisë z.Ulsi Manja, kanë firmosur në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë një Memor…
20 Tet 2021
Hotel Plaza, Tiranë
Në kuadër të finalizimit të 20 viteve bashkëpunim ndërmjet Institutit të Statistikave (INSTAT) dhe  Statistikave të Suedisë (SCB), ditën e sotme, datë 20 Tetor …
03 Tet 2021
Bern, Zvicër
Forumi i tretë Botëror i të Dhënave i OKB-së, u organizua nga 3-6 tetor 2021 në Bern, Zvicër. U organizua në një format hibrid me afro 7,000 pjesëmarrës nëpërmj…
07 Sht 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të nivelit të lartë të Zyrës Statistikore të Bosnje Hercegovinës Në kuadër të bashkëpunimit rajonal si pjesë e zbatimit të Stra…
09 Kor 2020
Tiranë, Instituti i Statistikave
Në kuadër të zhvillimit të statistikave të Kërkimit Shkencor dhe Zhvillimit dhe forcimit të statistikave në vend, më datë 09 Korrik 2020, Instituti i Statikave …
Krye