Promovimi i aktiviteteve statistikore

28 qer 2024
Teatri i Operas dhe Baletit
Më datë 28 Qershor 2024, Instituti i Statistikave (INSTAT) zhvilloi Konferencën Finale të Censit të Popullsisë dhe Banesave 2023 ku u prezantuan rezultatet krye…
24 qer 2024
Instituti i Statistikave (INSTAT) nënshkroi marrëveshjen e bashkëpunimit me Agjencinë Kombëtare të Rinisë (AKR), me fokus bashkëpunimi për statistikat mbi rinin…
Më datë 13.06.2024 u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Institutit të Statistikave të Shqipërisë (INSTAT) dhe Autoritetit Portual Durrës. Marrëveshja…
24 maj 2024
Ditën e sotme, më datë 24.05.2024 u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Institutit të Statistikave të Shqipërisë (INSTAT) dhe UN WOMEN. Marrëveshja u …
INSTAT, me mbështetjen e Ministrisë së Shtetit për Pushtetin Vendor, nënshkroi më 22 Maj 2024 një memorandum bashkëpunimi me Bashkitë e vendit. Marrëveshja u në…
Drejtoresha e INSTAT, Znj. Elsa Dhuli si bashkëdrejtuese e UN - INSTAT Joint Data Group, (Grupi i përbashkët i të dhënave) hapi takimin e radhës me agjencitë e …
Jeni një i ri që punon në një agjenci që prodhon statistika zyrtare? Keni dicka interesante për të ndarë me komunitetin zyrtar statistikor? Jeni nën 35 vjeç d…
Forumi  Botëror i të Dhënave i Organizatës së Kombeve të Bashkuara Forumi i ardhshëm Botëror i të Dhënave i Organizatës së Kombeve të Bashkuara, do të mbahet n…
17 nën 2023
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit ndërmjet Institutit të Statistikave dhe Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë, me datë 17 Nëntor 2023, në ambientet e…
10 nën 2023
Universiteti POLIS
Në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit ndërmjet INSTAT dhe Universitetit POLIS, me datë 10.11.2023, në ambientet e universitetit u organizua një leksion i h…
Krye