Aktivitetet

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat INSTAT ka ndërmarrë dhe do të ndërmarrë në vazhdim.

07 Dhj 2016
Hotel Rogner (Salla - Antigonea 2)  INSTAT në bashkëpunim me Bankën Botërore prezantoi studimin "Një profil i varfërisë dhe pabarazisë në Shqipëri" i cili ësht…
25 Nën 2015
United Nations Population Fund (UNFPA), INSTAT and the National Centre for Social Studies (NCSS) presents in-depth analysis of CENSUS 2011 based studies on Yout…
14 Kor 2021
Tirane, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të Autoritetit Grek të Statistikave (ELSTAT) në Institutin e Statistikave (INSTAT), Tiranë Shqipëri gjatë datave 14-15 Korrik 20…
03 Mar 2020
United Nations, New York
Në datat 3 - 6 Mars 2020, në New York, u mbajt Sesioni i 51- të i Komisionit Statistikor të Kombeve të Bashkuara, i cili kishte si qëllim diskutimin mbi Axhendë…
26 Qer 2019
Paris, Francë
Në datat 26-28 Qershor 2019, në ambientet e zyrave qëndrore të OECD ne Paris u zhvillua Konferenca 67-të e Statisticienëve Evropianë. Në këtë konference INSTAT,…
20 Qer 2019
Hotel Plaza, Tiranë
Samitin “Inovacioni në Zhvillim” organizohet në kuadër të projektit “Rritja e Kapaciteteve Ndërkombëtare të Inovacionit për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme”  f…
05 Mar 2019
United Nations, New York
Në datat 05 - 08 Mars 2019 Znj. Ibrahimaj mori pjesë në një event organizuar nga Divisioni Statistikor i Kombeve të Bashkuara, mbi të Dhënat dhe Statistikat për…
08 Maj 2018
INE, Spanjë
Në datat 8-9 Maj 2018, delegacioni i INSTAT, kryesuar nga Drejtoresha e Përgjithshme e INSTAT, Znj. Delina Ibrahimaj, realizuan një vizi…
20 Mar 2017
Main conference room, INSTAT
Krye