Aktivitetet

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat INSTAT ka ndërmarrë dhe do të ndërmarrë në vazhdim.

03 Tet 2021
Bern, Zvicër
Forumi i tretë Botëror i të Dhënave i OKB-së, u organizua nga 3-6 tetor 2021 në Bern, Zvicër. U organizua në një format hibrid me afro 7,000 pjesëmarrës nëpërmj…
07 Sht 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të nivelit të lartë të Zyrës Statistikore të Bosnje Hercegovinës Në kuadër të bashkëpunimit rajonal si pjesë e zbatimit të Stra…
09 Kor 2020
Tiranë, Instituti i Statistikave
Në kuadër të zhvillimit të statistikave të Kërkimit Shkencor dhe Zhvillimit dhe forcimit të statistikave në vend, më datë 09 Korrik 2020, Instituti i Statikave …
07 Kor 2015
Genova
Instituti i Statistikave (INSTAT) dhe Zyra qendrore e Statistikave të Irlandës (CSO) nënshkruan marrëveshjen e binjakëzimit më datë 17 Qershor 2015, gjatë zhvil…
14 Kor 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave
Vizitë studimore e delegacionit të Autoritetit Grek të Statistikave (ELSTAT) në Institutin e Statistikave (INSTAT), Tiranë Shqipëri gjatë datave 14-15 Korrik 20…
22 Nën 2019
Tirana International Hotel
INSTAT në bashkëpunim me projektin “Statistika të forta Lokale Shqiptare” SALSTAT,  projekt i financuar nga SDC-Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim …
21 Tet 2019
Instituti i Statistikave
Në kuadër të Ditës Evropiane të Statistikave, e cila organizohet çdo datë 20 Tetor, Instituti i Statistikave (INSTAT) hapi dyert për të gjithë përdoruesit e sta…
20 Sht 2019
Rogner Hotel Tirana
Nuk ka dyshim që Censi i Popullsisë dhe Banesave është aktiviteti statistikor më i rëndësishëm në vend dhe shtylla kryesore e sistemit kombëtar statistikor. Cen…
26 Qer 2019
Paris, Francë
Në datat 26-28 Qershor 2019, në ambientet e zyrave qëndrore të OECD ne Paris u zhvillua Konferenca 67-të e Statisticienëve Evropianë. Në këtë konference INSTAT,…
20 Qer 2019
Hotel Plaza, Tiranë
Samitin “Inovacioni në Zhvillim” organizohet në kuadër të projektit “Rritja e Kapaciteteve Ndërkombëtare të Inovacionit për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme”  f…
Krye