Aktivitetet

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat INSTAT ka ndërmarrë dhe do të ndërmarrë në vazhdim.

07 nën 2023
Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 7 Nëntor, Znj. Elsa Dhuli, Drejtor i Përgjithshëm i INSTAT sëbashku me stafin drejtues priti në INSTAT në një takim bilateral,  Z. Oleg Cara Drejtor i P…
16 korr 2023
Otava, Kanada
Kongresi Botëror i Statistikave ISI (WSC) është Kongresi kryesor mbi Statistikat dhe Shkencën e të Dhënave në mbarë botën. Ai mbahet çdo dy vjet, që nga viti 1…
22 qer 2023
Në datat 22-23 Qershor 2023 në Gjenevë, Zvicër u mbajt  Sesioni i 71-të plenar i Konferencës së Statisticienëve Evropianë (CES 71), organizuar nga Komisioni Eko…
09 maj 2023
Tiranë
Më datë 9 maj 2023, në Tiranë, INSTAT në bashkëpunim me Zyrën Federale Statistikore të Zvicrës dhe Ambasadën e Zvicrës në Tiranë, organizuan aktivitetin “…
10 maj 2023
Tiranë, Instituti i Statistikave
Me datë 10.05.2023, Znj. Elsa Dhuli, Drejtori i Përgjithshëm i INSTAT priti në një takim kortezie në ambientet e INSTAT, Ambasadoren e Greqisë në Tiranë, SH.S.Z…
24 pri 2023
Hangzhou, Kinë
Në data 24-27 Prill 2023 në Hangzhou, Kinë u mbajt Forumi i Katërt Botëror i të Dhënave të OKB-së 2023, me pjesëmarrjen fizike të 1000 personave dhe të mbi 1000…
08 shk 2023
Tiranë
INSTAT në kuadër të projektit SALSTAT “Statistika të Forta Vendore Shqiptare” dhe në bashkëpunim me ambasadën Zvicerane në Shqipëri dhe Zyrën Federale të Statis…
11 jan 2023
Në datën 11 Janar, Znj. Elsa Dhuli, priti në një takim në INSTAT përfaqësuesit e OSBE-së, Z. Kairat Abdrakhmanov, Komisioner i Lartë për Pakicat Kombëtare, Znj.…
09 dhj 2022
Të udhëhequr nga objektivi strategjik “Fuqizimi i rolit të INSTAT si një pjesëtar aktiv në  sistemin statistikor në vend, në rajon dhe në arenën ndërkombëtare”,…
16 nën 2022
Luksemburg
Në datat 16-17 Nëntor 2022 në Luksemburg u mbajt takimi dypalësh për Kapitullin 18 “Statistikat”. Instituti i Statistikave (INSTAT), Banka e Shqipërisë dhe inst…
Krye