Aktivitetet

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat INSTAT ka ndërmarrë dhe do të ndërmarrë në vazhdim.

08 maj 2018
INE, Spanjë
Në datat 8-9 Maj 2018, delegacioni i INSTAT, kryesuar nga Drejtoresha e Përgjithshme e INSTAT, Znj. Delina Ibrahimaj, realizuan një vizi…
20 mar 2017
Main conference room, INSTAT
27 pri 2017
Sheraton Hotel
Universiteti Epoka, së bashku me Institutin e Statistikave dhe Shoqërisë Ekonomike të Shqipërisë do të organizojnë Konferencën Ndërkombëtare për Statistikat e A…
07 mar 2017
New York
Fjala e Drejtori të Përgjithshëm të INSTAT, Znj. Delina Ibrahimaj, në mbështetje të projekt-rezolutës për forcimin e mëtejshëm të rolit të Institutit të Statist…
19 tet 2017
Durrës, Albania
Instituti i Statistikave priti këtë vit takimin e Grupit të Politikave për Bashkëpunim Statistikor, i cili u mbajt në Durrës në datat 19-20 Tetor. Ashtu si çdo…
19 tet 2017
Durrës, Albania
Institute of Statistics Albania hosted this year the Policy Group on Statistical Cooperation held in Durres Albania, during 19th – 20th of October. As every ye…
26 jan 2023
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Në datën 26 Janar 2023, Instituti i Statistikave priti në ambientet e saj dy klasa me nxënës të klubit të “Ekonomisë” dhe nxënës të klubit “Global Perspectives”…
07 sht 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të nivelit të lartë të Zyrës Statistikore të Bosnje Hercegovinës Në kuadër të bashkëpunimit rajonal si pjesë e zbatimit të Stra…
14 korr 2021
Tiranë, Instituti i Statistikave (INSTAT)
Vizitë studimore e delegacionit të Autoritetit Grek të Statistikave (ELSTAT) në Institutin e Statistikave (INSTAT), Tiranë Shqipëri gjatë datave 14-15 Korrik 20…
Krye