Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Qershor 2017

Numri i shtetasve shqiptarë dhe të huaj të hyrë në territorin shqiptar, në muajin Qershor 2017 është 816.877. Krahasuar me Qershor 2016, ky tregues rezulton me rritje 8,0 %. Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vend është 437.820, krahasuar me Qershor 2016, ky numër është rritur me 11,0 %. 

Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vendin tonë në gjashtëmujorin e parë 2017 është 1.759.294, duke u   rritur me 9,9 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2016 ...shkarkoni materialin PDF

graf levizjet qershor 2017

 

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Korrik 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

 

 

 

 

Shkarkoni këtë libër