Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Prill 2017

Numri i shtetasve shqiptarë dhe të huaj të hyrë në territorin shqiptar, në muajin Prill  2017 është 764.485. Krahasuar me Prill 2016, ky tregues rezulton me rritje 17,8 %. Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vend është 359.452. Krahasuar me Prill 2016, ky numër është rritur me 25,7 % ...shkarkoni materialin PFD 

levizjet e shtetasve, graf prill 2017

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Maj 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

 

 

Shkarkoni këtë libër