Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Mars 2017

Numri i shtetasve shqiptarë dhe të huaj të hyrë në territorin shqiptar, në muajin Mars  2017 është 584.780. Krahasuar me Mars 2016, ky tregues rezulton me rritje 5,3 %. Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vend është 243.462. Krahasuar me Mars 2016, ky numër është rritur me 11,2 %...shkarkoni materialin PDF 

graf levizjet e shtetasve mars 2017

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Lëvizjet e shtetasve në Shqipëri, Prill 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

 

Shkarkoni këtë libër