Tregtia e Jashtme, Shkurt 2017

Në Shkurt 2017, eksportet e mallrave arritën vlerën 20 mld lekë, duke u rritur me 14,2 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë dhe me 6,2 %, në krahasim me Janar 2017. Importet e mallrave në Shkurt 2017, arritën vlerën 44 mld lekë duke u rritur me 4,8 %, në krahasim me një vit më parë dhe me 24,7 %, në krahasim me Janar 2017. Deficiti tregtar i këtij muaji është 24 mld lekë, duke u ulur me 1,9 %, krahasuar me Shkurt 2016 dhe duke u rritur me 46,2 %, në krahasim me Janar 2017...shkarkoni materialin në PDF

graf tregtia e jashtme shkurt 2017

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Tregtia e Jashtme, Mars 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

 

Shkarkoni këtë libër