Tregtia e Jashtme, Mars 2017

Në Mars 2017 eksportet e mallrave arritën vlerën 23 mld lekë, duke u rritur me 17,2 %, në krahasim me një vit më parë dhe me 12,9 %, në krahasim me Shkurt 2017. Importet e mallrave arritën vlerën 54 mld lekë, duke u rritur me 14,6 %, në krahasim me një vit më parë dhe me 22,3 %, në krahasim me Shkurt 2017. Deficiti tregtar i këtij muaji është 31 mld lekë, duke u rritur me 12,8 %, krahasuar me Mars 2016 dhe me 30,2 %, në krahasim me Shkurt 2017...shkarkoni materialin në PDF

tj mars 2017

 

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Tregtia e Jashtme, Prill 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

Shkarkoni këtë libër