Statistikat e Transportit, Mars 2017

Informacioni statistikor mujor mbi transportin, jep një panoramë të përgjithshme të ecurisë së trasnportit të mallrave dhe pasagjerëve me ajër, det dhe tokë (përfaqësuar nga trasnporti hekurudhor)...shkarkoni materialin PDF

graf tranporti mars 2017

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat

 

Publikimi i rradhës do të jetë

Statistikat e Transportit, Prill 2017 

   

logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë libër