Njoftim për Media - PBB sipas Rajoneve Statistikore në Shqipëri, 2015

Në vitin 2015, sipas rajoneve statistikore në nivel 1 (Republika e Shqipërisë), PBB me çmime korente ishte 1.427.799 milionë lekë, duke shënuar një rritje prej rreth    2,23 %, krahasuar me vitin 2014.

Kontributin më të madh në rritjen ekonomike për vitin 2015, e ka dhënë Qarku Tiranë me +2,1 pikë përqindje, pasuar nga Qarku Durrës me + 0,76 pikë përqindje dhe Qarku Dibër me +0,36 pikë përqindje ...shkarkoni materialin PDF

 

graf pbb rajonale 2015

logo instat

 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë libër