Bilanci i energjisë elektrike, Gjashtëmujori I - 2017

Gjatë gjashtëmujorit të parë të vitit 2017,energjia elektrike në dispozicionu rrit me 5,0 përqind.

Prodhimi neto vendasi energjisë elektrike është 3.012 GWh nga 4.066 GWh energji të prodhuar në gjashtëmujorin e parë të vitit 2016, duke shënjuar rënie të prodhimit prej 25,9 përqind.

Me rënie të prodhimit të energjisë elektrike, për gjashtëmujorin e parë të vitit 2017, kanë rezultuar të gjithë prodhuesit e energjisë, si hidrocentralet publike (-26,9 përqind) dhe hidrocentralet private dhe koncensionare (-23,8 përqind) ...shkarkoni materialin PDF

energjia t1 2017

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat


Publikimi i rradhës do të jetë

Bilanci i Energjisë Elektrike 2017

  
logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark , nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë libër