Bilanci i energjisë elektrike, 2016

 

Gjatë vitit 2016, prodhimi neto vendas i energjisë elektrike është 7.136 GWh nga 5.866 GWh, duke u rritur me 21,7 %, krahasuar me vitin 2015.

Rritja e prodhimit të energjisë elektrike në vitin 2016 ka ndikuar në rënien e importeve bruto me 22,4 % dhe rritjen e eksporteve bruto të energjisë elektrike me 95,5 %, krahasuar me 2015...shkarkoni materialin PDF 

graf energjia 2016

 

Raporti i cilësisë


/al/rreth-nesh/cil%C3%ABsia-statistikore/raportet-e-cilesise.aspx

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat


Publikimi i rradhës do të jetë

Bilanci i Energjisë Elektrike 2017

  
logo instat
 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark , nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë libër