Indeksi i Çmimeve të Importit, T4 - 2016

Indeksi i Çmimeve të Importit u ul me 0,1 % në krahasim me tremujorin e katërt 2015 dhe u rrit me 0,6 % në krahasim me tremujorin e tretë 2016. Ndryshimi vjetor i Indeksit të Çmimeve të Importit, në tremujorin e katërt 2016 është -0,1 %...shkarkoni materialin në PDF

graf ICI, T4 2016

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat


Publikimi i rradhës do të jetë

Indeksi i Çmimeve të Importit, T1 - 2017

logo instat

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al 

 

 

 

 

 

Shkarkoni këtë libër