Indeksi i Çmimeve të Importit, T2 - 2017

Indeksi i Çmimeve të Importit u ul me 1,5 %, në krahasim me tremujorin e dytë 2016 dhe me 0,7 %, në krahasim me tremujorin e parë 2017...shkarkoni materialin PDF

 ICI T2 2017

 

 

 

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat


Publikimi i rradhës do të jetë

Indeksi i Çmimeve të Importit, T3 - 2017

logo instat

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë libër