Indeksi i Çmimeve të Importit, T1 - 2017

Indeksi i çmimeve të importit u rrit me 0,2 %, në krahasim me tremujorin e parë 2016 dhe u ul me 0,3 % në krahasim me tremujorin e katërt 2016...shkarkoni materialin në PDF

ICI T1-2017

Tabelat

Për më shumë informacion konsultohuni me tabelat


Publikimi i rradhës do të jetë

Indeksi i Çmimeve të Importit, T2 - 2017

logo instat

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

Shkarkoni këtë libër