Kultura dhe Sporti

Statistikat e kulturës përmbajnë të dhëna statistikore lidhur me aktivitetet kulturore të teatrove, galerive, kinemave, muzeve, bibliotekave, baletit, ansamblit, qendrës kulturore të fëmijëve si dhe përmban të dhëna për numrin e shfaqjeve dhe vizitorëve në këto institucione arti.

Raporti i Cilësisë
Publikimi i radhës
Statistikat e Kulturës, T1 - 2018

Kalendari

DataStatistikaPeriudha
02-05-2018 Statistikat e KulturësT1 - 2018
02-08-2018 Statistikat e KulturësT2 - 2018
02-11-2018 Statistikat e KulturësT3 - 2018
Na kontaktoni
Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel:
+355 4 2222 411
Fax:
+355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

Kulturë

Në institucionet qëndrore të artit përfshihen: Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor (TKOBAP), Teatri Kombëtar (TK), Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” (TKEKS), Galeria Kombëtare e Arteve (GKA), Cirku Kombëtar (CK), Arkivi Qendror Shqiptar i Filmit (AQSHF), Qendra Kombëtare e Kinematografisë (QKK), Qendra Kombëtare Kulturore për Fëmijë  dhe Teatri i Kukullave  (QKKFTK), Zyra Shqiptare për të Drejtat e Autorit (ZSHDA), Muze, Parqe Arkeologjike dhe Kala.