Publikimet

Eurostat's publications janë organizuar në mënyrë të grumbulluar dhe falas në formatin PDF, ndërkohë që versioni në letër mund të porositet direkt në EU Bookshop dhe në rrjetin lokal të sales agents. Publikimet sipas temës në websitin e  Eurostatit mund të arrihen duke zgjedhur temën në Statistics section dhe duke ndjekur  menunë "Publikimet " në të majtë.