Faqja e EUROSTAT

Faqja e Eurostat-it siguron pa pagesë hyrjen online në të gjitha databazat statistikore te saj të shoqëruara me botime elektronike.  Databaz i i Eurostatit mbulon Bashkimin Europian, Shtetet anëtare të BE-së, Euro zonën, vendet kandidate dhe vendet e EFTA-s, dhe shumë shpesh gjithashtu krahason të dhënat me të tjerë lojtarë më të mëdhenj si (ShBA, Kanadaja, Japonia, Rusia etj).
Në seksionin e Statistikave të dhënat janë organizuar nga tregues dhe tema të politikave të BE-së duke përfshirë informacion  të detajuar. Ju mundet gjithashtu të përdorni kërkimin për të futur ndonjë fjalë kyçe lidhur me të dhënat që ju dëshironi të gjeni.