Puna përgatitore e INSTAT për zbatimin e standardeve të reja ndërkombëtare të statistikave të punës-zënies, punësimit dhe nën-përdorimit të punës

24 Nën 2016 - 24 Nën 2016
Hotel Tirana International, Tirana, Balsha Room

Instituti i Statistikave, (INSTAT) në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, dhe me mbështetjen e Zyrës Ndërkombëtare të Punës për DWT / CO- në Budapest, ka kënaqësinë t'ju ftojë në një seminar mbi:

"Puna parapërgatitore e INSTAT-it për zbatimin e standardeve të reja ndërkombëtare të statistikave të punë-zënies, punësimit dhe nën-përdorimit të punës".

E Enjte, më 24 Nëntor 2016, nga ora 09:00 deri në 12:30 në Hotel Tirana International, Salla Balsha, Tiranë.