Njoftim për median - 24 vjetori i INSTAT

24 vite më parë u krijua Instituti i Statistikave (INSTAT) si institucioni kryesor i prodhimit dhe publikimit të statistikave zyrtare në Shqipëri.

Megjithatë, historia e statistikave zytare në vend është shumë më e vjetër se kaq.  Zyra e parë statistikore  u krijua në vitin 1924, pranë Ministrisë së Botorës (mirëmbajtjes së rrugëve) dhe Bujqësisë. Zyra prodhonte statistika dhe evidenca të ndryshme ekonomike...lexoni më shumë

 

 


logo instat

 

Kontaktoni:

Blv. Zhan d'Ark, nr. 3
Tiranë, 1001
Tel: +355 4 2222 411
Faks: +355 4 2228300
info@instat.gov.al
media@instat.gov.al

 

Shkarkoni këtë njoftim për media