Prezantimi i Gjetjeve të Anketës të Forcave të Punës dhe Tregut të Punës 2014, në Panairin e Punës

Tiranë, më  01 Maj 2015: 

 

Instat organizoi sot konferencën për shtyp në Panairin e Punës, ku Z. Gjergji Filipi, Drejtor i Përgjithshëm i INSTAT, prezantoi gjetjet kryesore të botimit Anketa e Forcave të Punës 2013, anketë që zhvillohet për herë të parë n ë Shqipëri, si dhe botimit periodik Tregu i Punës 2014.

 

 


Fotografi nga Aktiviteti


Dokumenta nga Aktiviteti